Haarverlenging en meer volume met hairweave

Tijdens een gratis consult bekijken we of je haar geschikt is voor hairweave. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je haar bovenop circa 18 cm lang is. Is je haar geschikt, dan kun je kiezen voor haarverlenging, extra volume of beide. Tijdens het consult bekijken we hoeveel vlechtjes en haarmatten (banen haar, hairwefts, hairweaves) nodig zijn voor het gewenste resultaat. Ook stellen we de juiste kleur vast. Daarna kunnen we een afspraak inplannen om je haarverlenging of volle bos werkelijkheid te maken.

Hairweaving: het beste voor je haar

Je haar is bepalend voor je uitstraling. Daar wil je dus het beste voor. Daarom werken wij alleen met echt mensenhaar van de hoogste kwaliteit. Iedere haar in onze haarmatjes is onderworpen aan een zeer streng selectieproces. Alleen de beste haren worden verwerkt. Je bent dus verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Onze weaves voor haarverlenging en volume
– handgeweven
– van 100% mensenhaar
– pieken en springen niet (double drawn)
– klitten niet (remy gesorteerd)

De haren die we gebruiken zijn ‘double drawn’. Dit betekent dat ze van aanzet tot punt even lang zijn, waardoor ze niet pieken of springen. Ook zijn de haren Remy gesorteerd: de haarschubben wijzen allemaal dezelfde kant op, waardoor de haren niet in elkaar kunnen klitten.

Hairweaving: zo werkt het
Stap 1 van hairweaving is het maken van dunne vlechtjes (eigen haar) op de hoofdhuid. Het benodigde aantal vlechtjes en weaves is afhankelijk van de hoeveelheid, dikte en lengte van je haar. En van je keuze voor haarverlenging of alleen extra volume. De weaves worden vervolgens stevig aan de vlechtjes vastgenaaid. Dat gebeurt met een speciaal draad. Bij hairweaving zijn dus geen ringen, lijm, hitte of chemisch middellen nodig. Je haar raakt dus niet beschadigd.

Als de hairextensions stevig op hun plekken zitten, worden ze bijgeknipt en/of -gesneden, zodat ze op een natuurlijke manier opgaan in je eigen haar.

Draagtijd: meer dan 9 maanden
De vlechtjes blijven – afhankelijk van je eigen haargroei – 5 tot 8 weken zitten. Hierna kunnen we de haarmatten vrij eenvoudig weer ‘omhoog’ zetten, waardoor je geen nieuwe weaves nodig hebt. Afhankelijk van de verzorging gaan je hairweaves minstens 9 maanden mee.

Loshalen van extensions
Je kunt op ieder moment je weaves laten verwijderen of omhoog laten zetten. Dit doen we door het draad waarmee ze vastzitten heel zorgvuldig los te knippen. Je eigen haar raakt hierbij niet beschadigd.

Prijzen

Plaatsen van haarmatten (Lengte 50 cm van Indian Gold)

1 Haarmat

95,-

2 Haarmatten

180,-

3 Haarmatten

266,-

4 Haarmatten

353,-

5 Haarmatten

439,-

6 Haarmatten

526,-

Weave herplaatsen

1 Haarmat

25,-

2 / 3 Haarmatten

45,-

4 / 5 Haarmatten

75,-

6 Haarmatten

85,-

7 / 9 Haarmatten

95,-

Afspraak

Bel 06 51 57 95 11 om een gratis en vrijblijvend consult aan te vragen of laat je gegevens achter om teruggebeld te worden.