Extensions & More is gespecialiseerd in het zetten van hairweave hairextensions in de omgeving van Arnhem. Deze extensions zorgen voor haarverlenging, extra volume of zelfs beide! We gebruiken hiervoor de hoogste kwaliteit hairweave hairextensions van het merk Indian Gold, gemaakt van 100% natuurlijk mensenhaar.

De extensions zetten we met de hand volgens de beroemde hairweave-techniek. Deze methode beschadigd jouw eigen haar niet en hanteert géén ringen, lijm, verhitting of chemicaliën. We gebruiken alleen het beste voor jouw haar. Het resultaat: natuurlijke en onzichtbare haarverlenging.

Tijdens het plaatsen vertellen we hoe je je haar kunt het beste kunt verzorgen, zodat je extra lang kunt genieten van je haarverlenging. Naast het plaatsen kun je ook bij ons terecht voor het herplaatsen en verwijderen van de extensions.

Hoge kwaliteit hairextensions laten zetten vlakbij Arnhem

Extensions & More is dé salon voor hairweave hair extensions in de regio Arnhem. Onze specialisten zijn getraind door Socap Original en de Beauty Academy. Ze nemen alle tijd voor je en voorzien je graag van deskundig advies.

Onze salon is in Gaanderen gevestigd, dit is vlakbij Arnhem. Plan je route naar onze salon.

Gratis en vrijblijvend consult vooraf

Twijfel je of je haar geschikt is voor het zetten van hair extensions bij onze salon vlakbij Arnhem? Bel of kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult.

Tijdens dit consult bekijken we of je haar geschikt is voor hairweave. We kijken hoeveel haarmatten nodig zijn en bepalen de juiste kleur. Uiteraard beantwoorden we graag al je vragen en geven we je een passende prijsopgave. Vervolgens kunnen we een afspraak inplannen om je de extensions te plaatsen.

Gratis consult aanvragen

Daarom Extensions & More:

  • gratis consult vooraf
  • specialist in hairweave
  • persoonlijke aandacht
  • werkt alleen met 100% mensenhaar
  • onzichtbaar en natuurlijk resultaat
  • volledig veilig voor je eigen haar
  • naast zetten ook herplaatsen en verwijderen