Haarverlenging, extra volume of zelfs beide? Bij Extensions & More zijn we gespecialiseerd in het zetten van hairweave hairextensions in de omgeving van Nijmegen. Wij maken gebruik van het merk Indian Gold, gemaakt van 100% natuurlijk mensenhaar: de hoogste kwaliteit hairweave hairextensions.

Extensions & More is dé salon voor hairweave extensions die we zetten volgens de beroemde hairweave-techniek. Wij gebruiken geen ringen, verhitting, lijm of chemicaliën. Dus je haar blijft onbeschadigd. De extensions zetten we met de hand en gebruiken alleen het beste voor je haar. Het resultaat is een natuurlijke en onzichtbare haarverlenging.

Afhankelijk van je haargroei, blijven de extensions 5 tot 8 weken zitten. Hierna zetten we de haarmatten weer eenvoudig omhoog zodat je geen nieuwe weaves nodig hebt. Wij zullen je vertellen hoe je je haar het beste kunt verzorgen zodat je minstens 9 maanden kunt genieten van je haarverlenging.

Hoge kwaliteit hairextensions laten zetten in omgeving Nijmegen

In de regio Nijmegen is Extensions & More de beste salon voor hairweave hairextensions. In een consult bekijken we wat het beste is voor jouw haar. Onze specialisten zijn getraind door Socap Original en de Beauty Academy en nemen alle tijd voor je. Ook voorzien ze je graag van deskundig advies.

Onze salon is in Doetinchem gevestigd, in de buurt van Nijmegen. Plan je route naar onze salon.

Gratis en vrijblijvend consult vooraf

Twijfel je of je haar geschikt is voor het zetten van hairextensions bij onze salon vlakbij Nijmegen? Bel of kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult.

Tijdens het consult bekijken we bijvoorbeeld hoeveel haarmatten er nodig zijn voor het gewenste resultaat en bepalen we de juiste kleur. Ook is het belangrijk dat je haar bovenop circa 18 cm lang is. We beantwoorden al je vragen en geven we je een passende prijsopgave.  Daarna kunnen we een afspraak inplannen om je haarverlenging of volle bos werkelijkheid te maken.

Gratis consult aanvragen

Daarom Extensions & More:

  • gratis en vrijblijvend consult vooraf
  • specialist in hairweave
  • persoonlijke aandacht
  • 100% natuurlijk mensenhaar
  • natuurlijke en onzichtbaar resultaat
  • volledig veilig voor je eigen haar
  • zetten, herplaatsen en verwijderen