*

7 People wrote to us:

Vandaag weer hairextensions laten zetten door Jennifer.Lieve aardige mooie vrouw.Mijn haar blijft heel erg goed zitten en is niet te onderscheiden van je echte haar. Ze is echt professioneel en er heel goed in.Zeker een aanrader!

juli 14, 2017

Sinds een aantal weken geleden de extensions laten zetten. Het blijft heel erg goed zitten, niet te onderscheiden van je echte haar, professioneel, gezellig en ze neemt echt de tijd voor je. Heel erg tevreden!

juni 29, 2017

Vandaag voor het eerst ooit extensions laten zetten, jennifer is gezellig, professioneel, heeft geduld en legt alles goed uit! Ben super blij met het resultaat!

juni 29, 2017

Heb een jaar lang 5 haar matten in mijn haar gehad, uiteindelijk was mijn eigen haar lang genoeg en heb de matten eruit laten halen. Mijn haar was niet beschadigd en zag er super mooi uit! Altijd gezellig, goed advies, en nooit ontevreden geweest!

april 11, 2017

jennifer doet het echt super ! ik ben al ruim 1 jaar een klant bij haar en ben nog steeds zeer tevreden!!!
zeker een aanrader

april 10, 2017

Haarverlenging? Extentions & More by Jennifer Klaassen. Intakegesprek is uitstekend. Haar laten verlengen zonder beschadiging van eigen haar middels hairweaving. Kapsalon is aan huis dus als je graag wat privacy wilt dan zit je hier goed. Uitstekende service en klantvriendelijke behandeling. Jennifer ik vind je een leuke, lieve en vriendelijke vrouw!

maart 14, 2017

Ik ben super blij met mijn haar! Mooie maar ook van kwaliteit super haren! En nog gezellig ook! Tot snel!

maart 2, 2017