*

9 People wrote to us:

Ik was op zoek naar een adres waar ik hairextensions
kon laten plaatsen. Via deze website ben ik bij Jennifer terecht
gekomen. Extensions & More is zeker een aanrader als
je hairextensions wilt laten plaatsen. Jennifer is professioneel
neemt ruim de tijd en zeer nauwkeurig in haar werk. Daarnaast
is ze ook nog eens heel gezellig en erg aardig. Het haar is niet te
onderscheiden van je echte haar. De kwaliteit van het haar is
heel goed. Ik ben erg blij met het resultaat en super tevreden.

december 11, 2017

Ik ging voor de missie; stralen met gezond en lang haar.
Het eindresultaat is meer dan geslaagd. Jennifer heeft mij verrast met een weelderige haarbos waar ik altijd al van droomde.
Jennifer bedankt voor je uitgebreid advies, kwaliteit en verbluffend mooi eindresultaat. Ik straal iedere keer weer als ik in de spiegel kijk.

september 8, 2017

Vandaag weer hairextensions laten zetten door Jennifer.Lieve aardige mooie vrouw.Mijn haar blijft heel erg goed zitten en is niet te onderscheiden van je echte haar. Ze is echt professioneel en er heel goed in.Zeker een aanrader!

juli 14, 2017

Sinds een aantal weken geleden de extensions laten zetten. Het blijft heel erg goed zitten, niet te onderscheiden van je echte haar, professioneel, gezellig en ze neemt echt de tijd voor je. Heel erg tevreden!

juni 29, 2017

Vandaag voor het eerst ooit extensions laten zetten, jennifer is gezellig, professioneel, heeft geduld en legt alles goed uit! Ben super blij met het resultaat!

juni 29, 2017

Heb een jaar lang 5 haar matten in mijn haar gehad, uiteindelijk was mijn eigen haar lang genoeg en heb de matten eruit laten halen. Mijn haar was niet beschadigd en zag er super mooi uit! Altijd gezellig, goed advies, en nooit ontevreden geweest!

april 11, 2017

jennifer doet het echt super ! ik ben al ruim 1 jaar een klant bij haar en ben nog steeds zeer tevreden!!!
zeker een aanrader

april 10, 2017

Haarverlenging? Extentions & More by Jennifer Klaassen. Intakegesprek is uitstekend. Haar laten verlengen zonder beschadiging van eigen haar middels hairweaving. Kapsalon is aan huis dus als je graag wat privacy wilt dan zit je hier goed. Uitstekende service en klantvriendelijke behandeling. Jennifer ik vind je een leuke, lieve en vriendelijke vrouw!

maart 14, 2017

Ik ben super blij met mijn haar! Mooie maar ook van kwaliteit super haren! En nog gezellig ook! Tot snel!

maart 2, 2017