*

32 People wrote to us:

Mijn extensions zijn vakkundig gezet. Er is geen verschil te zien tussen mijn eigen haar en de extentions. Ik heb veel tips gekregen over de verzorging van mijn haren. Het is een nette salon. Ik kom graag weer terug.

april 11, 2023

Vandaag bij Jennifer extensions laten zetten. Ze is heel kundig, eerlijk en spontaan! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Het haar is prachtig, ik ben heel blij met het resultaat. Jennifer is een topper! Echt een aanrader!

februari 2, 2023

Hele goede ervaring met Jennifer. Ze is heel kundig, eerlijk en spontaan. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ze geeft eerlijk advies en dat geeft een prettig gevoel. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, het haar is prachtig! Ze is echt ontzettend kundig!

februari 2, 2023

Mijn geluk kan niet op. Jennifer heeft mijn verwachtingen helemaal waar gemaakt! Heel mooi haar, goed advies & service. Je kan haar altijd bereiken met vragen. Het lijkt net mijn eigen haar! Heel blij mee!

december 1, 2022

Al heel lang de wens gehad om extensions te laten zetten, en Jennifer heeft mijn wensen helemaal laten uitkomen! Heel goed advies gekregen en ook nog eens super gezellig.

november 18, 2022

Haar kwaliteit is super goed en blijft heel mooi bij goeie verzorging. Ze is heel vriendelijk en goeie service!! En ook nog eens gezellig om mee te praten

augustus 24, 2022

Super blij met mijn nieuwe haar! Goede kwaliteit haar en geweldige service. Jennifer heeft de extensions heel mooi ingezet en het was ook nog eens super gezellig! Je ziet gewoon niet dat het mijn eigen haar niet is.

maart 25, 2022

Vandaag mijn haren laten doen bij jennifer! Wat een toffe en gezellige vrouw.. zoveel geduld en in 1 woord WAUW! wat maakt zij er wat moois van! Super blij met mijn nieuwe haar!

november 25, 2021

Heel blij met mijn nieuwe haar! Jennifer heeft mij wegwijs gemaakt in de mogelijkheden en goed voorgelicht. Leuke vriendelijke vrouw met kennis van zaken. Het haar dat ze gebruikt is van hoge kwaliteit en past bij je echte haar. Mijn kapper mocht zelfs mee om het uit te zoeken. Het haar is na het zetten elders gekleurd wat zeer goed kan. Ontzettend blij mee!

september 18, 2021

Zoooo blij met mijn nieuwe haar! De kleur is echt geweldig, je ziet amper verschil met mijn eigen haar. Echt een topper!!!

mei 28, 2021

Super leuke vriendelijke vrouw, legt alles prettig uit, geeft goed advies en keuzes en verteld wat ze doet.
Erg blij met m’n mooie haar! Super bedankt ❤️

maart 31, 2021

Mijn droom om lang haar te hebben is eindelijk uitgekomen!
Jennifer geeft eerlijk professioneel advies en doet haar werk met veel precisie. Ik ben zeer tevreden en raad haar iedereen aan. Dankjewel Jennifer!

november 26, 2020

Door medicatie is mijn haar erg uitgevallen en dun geworden. Nu weer een mooie volle bos, zo blij mee! En helemaal als het door iemand wordt gedaan die er echt verstand van heeft en ook nog eens gezellig is!

oktober 12, 2020

SUPER blij met mijn letterlijk echte nieuwe haren!! 🙂
Jennifer is professioneel en gezellig! Ze heeft passie voor haar vak en geeft eerlijke adviezen! De extensions zijn van erg goede kwaliteit! Ook de kleur is precies wat ik wilde! Voor mij was het de eerste keer en ik raad Jennifer aan iedereen aan die ook extensions wilt!

mei 15, 2020

hallo allemaal!

Een week geleden heb ik voor het eerst extensions gezet bij Jennifer! En oh oh oh wat heeft zei dat prachtig gedaan , zo blij mee!
echt een aanrader!

februari 27, 2020

Vandaag bij Jennifer geweest voor meer volume en een beetje verlenging. Heel blij met het resultaat! Dankjewel Jennifer voor een prachtige volle bos haar 🙂 Op naar de feestdagen!

december 10, 2019

Vandaag bij Jennifer geweest voor een haarverlening en meer volume. In één woord.. fantastisch! Ze stelt je op je gemak, geeft goede antwoorden en adviezen op je vragen en ze weet wat ze doet! Dank je Jennifer!

november 27, 2019

Ik ben super blij met mijn haar! Ik heb 3 matten erin laten zetten voor volume, en wat een verschil!!
Professioneel advies en ze kiest de perfecte haarkleur voor je!
Ik had dit veel eerder moeten doen!
Aanrader!!

oktober 30, 2019

Vandaag extensions laten zetten voor de bruiloft. Echt heel blij mee!! 2 matten en nu al zoveel meer volume. Jennifer heeft de juiste kleuren gekozen en je ziet het verschil niet eens, Top!!

februari 21, 2019

Vandaag heb ik extensions laten zetten bij Jennifer. Ik wilde graag wat meer volume. Ik ben er echt super blij mee! Denk achteraf waarom heb ik het niet eerder gedaan. Aanrader!

december 7, 2018

Super!! Vandaag voor het eerst bij Jennifer in de salon geweest. Ze is erg lief en heel secuur. Ik ben echt tevreden over het resultaat. Ik vond het spannend maar Jennifer stelt je echt op je gemak en legt alles rustig uit. Zeer vakkundig. Ik raad haar zeker aan

juli 3, 2018

Ik heb weken geleden extensions laten zetten door Jennifer. Ik ben er super blij mee, het resultaat is prachtig, maar toch onopvallend dat ik extensions draag!

april 16, 2018

Al jaren zat ik er over te denken om extensions te laten zetten, nu heb ik er spijt van dat ik het niet eerder heb gedaan! Superblij dat ik Jennifer heb gevonden, zij heeft mij geholpen om een droom werkelijkheid te laten worden. Gezellige vrouw, professioneel en legt alles geduldig uit.

april 11, 2018

Ik was op zoek naar een adres waar ik hairextensions
kon laten plaatsen. Via deze website ben ik bij Jennifer terecht
gekomen. Extensions & More is zeker een aanrader als
je hairextensions wilt laten plaatsen. Jennifer is professioneel
neemt ruim de tijd en zeer nauwkeurig in haar werk. Daarnaast
is ze ook nog eens heel gezellig en erg aardig. Het haar is niet te
onderscheiden van je echte haar. De kwaliteit van het haar is
heel goed. Ik ben erg blij met het resultaat en super tevreden.

december 11, 2017

Ik ging voor de missie; stralen met gezond en lang haar.
Het eindresultaat is meer dan geslaagd. Jennifer heeft mij verrast met een weelderige haarbos waar ik altijd al van droomde.
Jennifer bedankt voor je uitgebreid advies, kwaliteit en verbluffend mooi eindresultaat. Ik straal iedere keer weer als ik in de spiegel kijk.

september 8, 2017

Vandaag weer hairextensions laten zetten door Jennifer.Lieve aardige mooie vrouw.Mijn haar blijft heel erg goed zitten en is niet te onderscheiden van je echte haar. Ze is echt professioneel en er heel goed in.Zeker een aanrader!

juli 14, 2017

Sinds een aantal weken geleden de extensions laten zetten. Het blijft heel erg goed zitten, niet te onderscheiden van je echte haar, professioneel, gezellig en ze neemt echt de tijd voor je. Heel erg tevreden!

juni 29, 2017

Vandaag voor het eerst ooit extensions laten zetten, jennifer is gezellig, professioneel, heeft geduld en legt alles goed uit! Ben super blij met het resultaat!

juni 29, 2017

Heb een jaar lang 5 haar matten in mijn haar gehad, uiteindelijk was mijn eigen haar lang genoeg en heb de matten eruit laten halen. Mijn haar was niet beschadigd en zag er super mooi uit! Altijd gezellig, goed advies, en nooit ontevreden geweest!

april 11, 2017

jennifer doet het echt super ! ik ben al ruim 1 jaar een klant bij haar en ben nog steeds zeer tevreden!!!
zeker een aanrader

april 10, 2017

Haarverlenging? Extentions & More by Jennifer Klaassen. Intakegesprek is uitstekend. Haar laten verlengen zonder beschadiging van eigen haar middels hairweaving. Kapsalon is aan huis dus als je graag wat privacy wilt dan zit je hier goed. Uitstekende service en klantvriendelijke behandeling. Jennifer ik vind je een leuke, lieve en vriendelijke vrouw!

maart 14, 2017

Ik ben super blij met mijn haar! Mooie maar ook van kwaliteit super haren! En nog gezellig ook! Tot snel!

maart 2, 2017